Screen Reader Mode Icon
Sinds 2009 werkt CAFE (Centre for Access to Football in Europe) aan een wereld waarin mensen met een beperking hun rechtmatige plaats kunnen innemen in de voetbalwereld als fans, werknemers, vrijwilligers en beleidsmakers.

Als deel van onze werking heeft om de drie jaar de internationale CAFE-conferentie plaats, waar fans met een beperking, clubs, nationale verenigingen, bestuursorganen van het voetbal en andere belanghebbenden die zich bezighouden met toegankelijkheid en uit de bredere sportwereld bijeenkomen om succesvolle voorbeelden te delen, toegang en inclusie te bevorderen, en #TotalAccess binnen het voetbal te vieren.

Dit jaar wordt de 4e internationale CAFE-conferentie georganiseerd. Wegens de Covid-19-pandemie en de geldende reisbeperkingen in grote delen van Europa en daarbuiten, kunnen we elkaar echter niet ontmoeten in een stadion, zoals bij de vorige CAFE-conferenties. Het evenement zal in 2021 online doorgaan.

We nodigen bezoekers van eerdere edities van de CAFE-conferenties en al onze belanghebbenden uit om onze enquête in te vullen en zo het CAFE-team te helpen bij de organisatie van dit evenement. De enquête vraagt naar de belangrijkste elementen van de planning, zoals voorgestelde data, sessietijden, agendapunten en toegangsfaciliteiten.

Met uw antwoorden helpt u CAFE bij het voorbereiden van de 4e internationale conferentie, zodat wij dit online evenement aangenaam, toegankelijk en informatief kunnen maken voor alle belanghebbenden.

Invullen van de enquête:

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Op verzoek zijn alternatieve versies van de enquête beschikbaar. Indien nodig kan de enquête ook telefonisch worden ingevuld.

Als u een alternatief format wenst of hulp wilt bij het invullen van de enquête, neem dan contact op met CAFE's verantwoordelijke voor contact, toegankelijkheid en administratie, Amy Wilson, via e-mail amy@cafefootball.eu of telefonisch via +44 (0) 7960 579 305 op werkdagen van 8:00 tot 16:00 GMT.

Gegevensbescherming:

Deelname aan de enquête is geheel vrijwillig en alle persoonsgegevens en antwoorden worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Behalve CAFE-medewerkers heeft niemand toegang tot de gegevens, en CAFE deelt geen contactgegevens met derden.

Als daar toestemming voor is gegeven, kunnen CAFE-medewerkers respondenten benaderen om antwoorden verder te bespreken. Door de enquête in te vullen stemt u ermee in dat uw antwoorden kunnen worden gebruikt in toekomstige verslagen en publicaties van CAFE. Reacties die wij publiceren zijn niet te herleiden naar respondenten en er worden geen persoonsgegevens gedeeld.

Als u nog vragen hebt over deze enquête of als u meer informatie wilt over het project, neem dan zeker contact op met CAFE's verantwoordelijke voor contact en toegankelijkheid via de hierboven vermelde gegevens.

 
0 van 13 beantwoord
 

T