Pharmacological treatment of children and adolescents with mental health conditons

Acest sondaj poate fi răspuns de către un părinte, sau de un copil/tânăr (până la vârsta de 18 ani) sub supravegherea unui părinte, sau ambele (un sondaj completat de părinte și unul completat de copil/tânăr). Ca parte a rețelei de psihofarmacologie pentru copii și adolescenți ECNP, (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology), în cauză odată cu pregătirea bazelor dezvoltării, implementării și educației în domeniul neuropsihofarmacologiei la copii și adolescenți, dezvoltăm o lucrare care se concentrează pe Psihofarmacologia la copii și adolescenți: nevoi și oportunități nesatisfăcute.
Pentru a aduna punctele de vedere ale pacienților și ale părinților, care de obicei lipsesc în recenziile de acest tip, am dori să vă invităm să completați următorul scurt chestionar (3 întrebări). Suntem foarte recunoscători pentru participarea dumneavoastră, care ne va permite să creștem gradul de conștientizare cu privire la aspectele relevante și să îmbunătățim calitatea și impactul potențial al acestei lucrări.

Question Title

* 1. Ce informații ați dori să vedeți din studiile viitoare privind tratamentul farmacologic al copiilor și adolescenților cu afecțiuni psihice?

Question Title

* 2. Credeți că există stigmatizare legată de tratamentul farmacologic al copiilor și adolescenților cu afecțiuni de sănătate mintală?

Question Title

* 3. Dacă da, cum o putem aborda?

Question Title

* 4. Acest sondaj a fost completat de (poti alege unul sau ambele)

T