Tractament farmacològic d'infants i adolescents amb problemes de salut mental

Aquesta enquesta pot ser contestada per un pare, o per un nen/jove (fins als 18 anys) amb la supervisió d'un pare, o ambdues (una enquesta completada pel pare i una enquesta completada pel nen/jove). Des de la Xarxa de Psicofarmacologia Infantil i Adolescent del Col.legi Europeu de Neuropsicofarmacologia (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology), estem desenvolupant un article centrat en les Necessitats dels nens i adolescents en l’àmbit de la psicofarmacología a les que no s’està donant resposta.
Ens agradaria poder comptar amb la prespectiva de pacients i pares, els quals no acostumeu a participar en treballs d’aquest tipus, per a què poder comptat amb les vostres opinions mitjançant un breu qüestionari (3 preguntes). Agraïm sincerament la vostra participació, que permetirà crear consciencia sobre aspectes rellevants i millorar la qualitat i l’impacte potencial d’aquest treball.

Question Title

* 1. Quina información d’agradaria veure en futurs estudis sobre el tractament farmacològic de nens i adolescents amb transtorns de salut mental?

Question Title

* 2. Creus que existeix algun estigma relacionat amb el tractament farmacològic de nens i adolescents amb transtorns de salut mental?

Question Title

* 3. Si és així, com poder aborar-lo?

Question Title

* 4. Aquesta enquesta ha estat completada per (podeu triar una o totes dues)

T