Pharmacological treatment of children and adolescents with mental health conditons

Na ovu anketu može odgovoriti roditelj,  ili dijete/mlada osoba (do 18. godine) uz nadzor roditelja ili oboje (jednu anketu ispunjava roditelj i jednu anketu ispunjava dijete/mlada osoba). Kao dio ECNP-ove dječje i adolescentne psihofarmakološke mreže, (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology), s postavljanjem temelja za razvoj, implementaciju i edukaciju o neuropsihofarmakologiji kod djece i adolescenata, razvijamo rad s fokusom na Psihofarmakologiju u djece i adolescenata: nezadovoljene potrebe i mogućnosti.
Kako bismo prikupili stajališta pacijenata i roditelja, kojih u recenzijama ove vrste obično nema, pozivamo vas da ispunite sljedeći kratki upitnik (3 pitanja). Jako smo zahvalni na vašem sudjelovanju, koje će nam omogućiti da podignemo svijest o relevantnim aspektima te da poboljšamo kvalitetu i potencijalni učinak ovog rada.

Question Title

* 1. Koje biste podatke željeli vidjeti iz budućih studija o farmakološkom liječenju djece i adolescenata s mentalnim poremećajima?

Question Title

* 2. Mislite li da postoji stigma vezana uz farmakološko liječenje djece i adolescenata s mentalnim zdravstvenim problemima?

Question Title

* 3. Ako je tako, kako se možemo nositi s tim?

Question Title

* 4. ThOvu anketu je ispunio (možete odabrati jedno ili oboje)

T