Pharmacological treatment of children and adolescents with mental health conditons

Ezt a kérdőívet megválaszolhatja egy szülő, vagy egy gyermek/fiatal (18 éves korig) szülői felügyelettel, vagy mindkettő (egy kérdőívet a szülő és egy kérdőívet a gyermek/fiatal tölt ki).Az ECNP Child and Adolescent Psychopharmacology Network (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology) részeként, érintett A gyermekek és serdülők neuropszichofarmakológiájával kapcsolatos fejlesztés, megvalósítás és oktatás megalapozásával dolgozunk egy tanulmányt, amelynek középpontjában a gyermekek és serdülők pszichofarmakológiája: kielégítetlen szükségletek és lehetőségek.
Ahhoz, hogy összegyűjtsük a betegek és a szülők szempontjait, amelyek általában hiányoznak az ilyen jellegű áttekintésekből, az alábbi rövid kérdőív kitöltésére szeretnénk felkérni (3 kérdés). Nagyon hálásak vagyunk a részvételért, amely lehetővé teszi számunkra, hogy felhívjuk a figyelmet a lényeges szempontokra, és javítsuk a munka minőségét és lehetséges hatását.

Question Title

* 1. Milyen információkat szeretne látni a mentális betegségben szenvedő gyermekek és serdülők gyógyszeres kezelésével kapcsolatos jövőbeni tanulmányokból?

Question Title

* 2. Ön szerint van-e megbélyegzés a mentális betegségben szenvedő gyermekek és serdülők gyógyszeres kezelésében?

Question Title

* 3. Ha igen, hogyan kezelhetjük?

Question Title

* 4. This survey has been completed by (you can choose one or both)

T