1. Jó napot!

Ennek a felmérésnek a célja az, hogy megtudjuk, a hírszolgáltatásra milyen hatással van a pénzügyi nyomás. Ezt az információt annak elemzésére fogjuk használni, hogy a pénz hogyan befolyásolja az újságírást, és hogyan lehetne jobban megvédeni és nagyobb szabadságot adni azoknak az újságíróknak, akiknek fontos mondanivalójuk van.

Válaszaikat névtelenül kezeljük, és ez a felmérést úgy lett kialakítva, hogy az openDemocracy nem férhet hozzá IP címéhez vagy földrajzi helyéhez. A megadott információk titkosított szervereken lesznek tárolva, és az openDemocracy tulajdonát fogja képezni. Minden Ön által mellékelt dokumentumot - eltérő utalás hiányában - szigorúan bizalmasan kezelünk.

Kutatásunk szempontjából nagyon hasznos lenne, ha felvehetnénk Önnel a kapcsolatot vagy idézhetnék Öntől. Ha ehhez hozzájárul, adja meg kapcsolattartási adatait. Ha szívesebben kommunikálni névtelenül, openmedia@opendemocracy.net, PGP Fingerprint: 665E EBD6 3CF6 D734 CE4D 5497 39A4 7083 6EC8 8D30, határidővel megteheti. A kapcsolattartási információk megadása nem kötelező.

A felmérés kitöltésekor gondolhat jelenlegi munkájára, egy korábbi beosztására, vagy az elmúlt öt évben betöltött különböző munkaköreire. Kérjük, választását tudassa velünk Véleménye fontos a számunkra, függetlenül attól, hogy szabadúszóként vagy alkalmazottként dolgozik.

Az openDemocracy köteles betartani az Egyesült Királyság, azaz jogi és pénzügyi joghatóságunk adatvédelmi jogszabályait.

Kérjük, ne töltse ki ezt a felmérést több mint egy alkalommal.
Együttműködését nagyra értékeljük.
 
14% of survey complete.

T