Pharmacological treatment of children and adolescents with mental health conditons

Tähän kyselyyn voi vastata vanhempi, tai lapsi/nuori (18-vuotiaaksi asti) vanhemman valvonnassa tai molemmat (yksi vanhemman ja yksi lapsen/nuoren kysely). Osana ECNP Child and Adolescent Psychopharmacology Networkia (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology) Luomme pohjan lasten ja nuorten neuropsykofarmakologian kehittämiselle, toteutukselle ja koulutukselle, ja kehitämme paperia, joka keskittyy lasten ja nuorten psykofarmakologiaan: tyydyttämättömät tarpeet ja mahdollisuudet.
Kokoaaksemme potilaiden ja vanhempien näkemyksiä, jotka yleensä puuttuvat tällaisista katsauksista, pyydämme sinua täyttämään seuraavan lyhyen kyselyn (3 kysymystä). Olemme erittäin kiitollisia osallistumisestasi, jonka avulla voimme lisätä tietoisuutta olennaisista näkökohdista ja parantaa tämän työn laatua ja mahdollista vaikutusta.

Question Title

* 1. Mitä tietoja haluaisit saada tulevista tutkimuksista mielenterveysongelmista kärsivien lasten ja nuorten lääkehoidosta?

Question Title

* 2. Onko mielestäsi mielenterveysongelmista kärsivien lasten ja nuorten lääkehoitoon liittyvää leimautumista?

Question Title

* 3. os on, miten voimme käsitellä sitä?

Question Title

* 4. Tämän kyselyn on täyttänyt (voit valita toisen tai molemmat)

T