Pharmacological treatment of children and adolescents with mental health conditons

Na to anketo lahko odgovori starš ali otrok/mlada oseba (do 18. leta) z nadzorom starša ali oboje (ena anketa, ki jo izpolni starš, in ena anketa, ki jo izpolni otrok/mlada oseba). Kot del otroške in mladostniške psihofarmakološke mreže ECNP (https://www.ecnp.eu/research-innovation/networks-thematic-working-groups/List-ECNP-Networks/Child-and-adolescent-neuropsychopharmacology) s postavitvijo temeljev za razvoj, izvajanje in izobraževanje na področju nevropsihofarmakologije pri otrocih in mladostnikih razvijamo prispevek Psihofarmakologija pri otrocih in mladostnikih: nezadovoljene potrebe in priložnosti.
Da bi zbrali poglede bolnikov in staršev, ki jih v tovrstnih pregledih običajno manjka, vas vabimo, da izpolnite spodnji kratek vprašalnik (3 vprašanja). Zelo smo hvaležni za vaše sodelovanje, ki nam bo omogočilo ozaveščanje o pomembnih vidikih ter izboljšanje kakovosti in možnega vpliva tega dela.

Question Title

* 1. Katere informacije bi želeli videti iz prihodnjih študij farmakološkega zdravljenja otrok in mladostnikov z duševnimi motnjami?

Question Title

* 2. Ali menite, da obstaja stigma, povezana s farmakološkim zdravljenjem otrok in mladostnikov z motnjami v duševnem zdravju?

Question Title

* 3. Če je tako, kako se lahko tega lotimo?

Question Title

* 4. To anketo je izpolnil (izberete lahko enega ali oboje)

T