invoering

Met dit onderzoeksproject willen we een beter beeld krijgen van wat verenigingen van gehandicapte supporters (DSA's) in Europa doen om de toegang en inclusie bij hun clubs te vergroten.

CAFE wil ook graag inzicht krijgen in de recente successen en uitdagingen van DSA's.

Het uiteindelijke doel van deze vragenlijst is om erachter te komen of CAFE ondersteuning kan bieden aan bestaande DSA's om #Total Access bij clubs en daarbuiten te vieren en te verbeteren.

De gebruikersfeedback die we in het kader van dit onderzoeksproject van de DSA's ontvangen, kan CAFE helpen bij het opstellen van een gedetailleerd rapport, dat we met belanghebbenden delen en dat we gebruiken bij het maken van adviesdocumenten.

Het invullen van de vragenlijst:

De vragenlijst bestaat uit 6 delen en duurt ongeveer 15 minuten om in te vullen. Dit document is in andere vormen op aanvraag verkrijgbaar.

Gegevensbescherming:

Je deelname is volledig vrijwillig en alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld.

CAFE kan een deel van de antwoorden op de vragenlijst gebruiken in toekomstige publicaties, maar de opmerkingen die we publiceren kunnen niet worden toegeschreven aan respondenten en we publiceren geen namen.

We nemen mogelijk contact met je op om je antwoorden verder te bespreken.

Voor meer informatie over hoe CAFE je gegevens verwerkt, kun je contact met ons opnemen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het invullen van de vragenlijst, of als je de vragenlijst in een andere vorm wilt aanvragen, neem dan contact op met CAFE door een e-mail te sturen aan Amy Wilson. Zij is de contactpersoon voor supporters en Fan Liaison, Access and Administration Officer van CAFE: amy@cafefootball.eu of bel haar op +44 (0)203 355 9867.

T